Close article
Blog post

Vsezravec

06TH OF FEBRUARY

The following article is in Slovakian language. Nasledujuci text je pravdepodobne gramaticky nevyspiatelny a nepouzitelny v akomkolvek spojeni so spisovnou slovencinou. Tak. Tak som si dnes spravil rybu. Opat. Nie opat tu istu ale opat inu.

The following article is in Slovakian language. Nasledujuci text je pravdepodobne gramaticky nevyspiatelny a nepouzitelny v akomkolvek spojeni so spisovnou slovencinou.

Tak. Tak som si dnes spravil rybu. Opat. Nie opat tu istu ale opat inu. Prisiel som nato ze ryby su ozaj super, kedze ju nakupujuci kupi celu, vytiahne len pekac a svacne rybu na tento kus plechu. Staci pockat sotva 20 minut a ryba je spravena, pripravena na konzumaciu. Tymto by som samozrejme nechcel dat najavo ze tento mimoriadne chutny tvor sa mi paci kvoli mojej lenivosti varit po treningoch komplikovane suchozemske speciality ala peceny pstros no povedzme si pravdu, kto nema rad dobru rybu. Ja som kedysi davno nemal rad ale to len preto ze som povazoval file za rybu. To nie je ryba! treba kupit celu velku rybu. Ako ked kapor plava vo vani, taku nejaku a potom ju celu supnut do pece povedzme na 180 stupnov. Ked uz ryba oci vyvaluje tak je skoro spravena, ako som spominal cca 20 minut a uz bude aj plutvami trepat o sklo ze chce ist von. Netreba solit, ani citron davat, tie v mori nerastu, a ryby ich tiez asi nezeru. Tolko kucharske spravy. Prajem dobru chut.